Verzending: tot 12 wijnflessen voor slechts €14,95 in heel Nederland.

hex-vom-dasenstein

Hex vom Dasenstein

De Winzerkeller Hex vom Dasenstein staat voor uitstekend wijngenot. Hiervoor werken we vol passie en enthousiasme, met zorgvuldig handwerk en oog voor detail. Wijn is ons leven. Dit maakt deel uit van onze geschiedenis en ons unieke thuisland waar we zoveel van houden.

Hier in het zonovergoten gebied tussen de Rijnvlakte en het Zwarte Woud zijn de uitstekende wijnbouwomstandigheden een geschenk dat we waarderen. Samen met onze wijnbouwfamilies gebruiken we deze optimale omstandigheden om uitzonderlijke wijn te produceren met druiven van de beste locaties en ons consistente kwaliteitsmanagement - en dat doen we al meer dan 85 jaar.

Vol sensualiteit, karakter en elegantie weerspiegelt het het landschap en de mensen van deze regio. De wijnen worden gekenmerkt door het geduld en de passie, de liefde voor de natuur en de uitgesproken wijnkennis van onze wijnboeren.

De hoogste kwaliteit heeft een traditie bij ons, zoals blijkt uit de vele prijzen die we keer op keer ontvangen. Onze wijnen zijn winnaars in nationale en internationale wedstrijden.