Verzending: tot 12 wijnflessen voor slechts €14,95 in heel Nederland.

Verzending

We hebben lang geaarzeld om de website en onze werkzaamheden uit te breiden met de mogelijkheid van “bezorgen”.

Het is ons doel om in de regio Noord-Holland te leveren aan de Horeca. De particuliere vraag naar onze wijn groeit echter snel. Voor de regio Alkmaar en omgeving is het natuurlijk mogelijk om zelf de bestelling af te halen. Voor een klein stukje rijden in combinatie met leveringen aan de Horeca in de regio Alkmaar bezorgen wij de wijn met een geringe vergoeding van €2,00. In overleg kan dat nog steeds.

Meer en meer ontvangen wij echter aanvragen uit het gehele land.

Wij hebben dan ook goed bekeken hoe we het transport op een veilige en professionele manier zouden kunnen aanpakken:

  1. Voor het vervoer is een kartonnen doos nodig die de wijn beschermt. De originele dozen van de wijnproducenten zijn niet stevig genoeg. Wij hebben er nu voor gekozen om twee dozen op voorraad te hebben waar 6 of 12 flessen in kunnen.
  2. De transportkosten voor beide dozen zijn gelijk. Het heeft te maken met het gewicht van de doos. Een doos van 12 flessen is dus voordeliger als je de prijs per fles als uitgangspunt neemt.

Verder zullen wij extra kosten maken voor etiketten en facturen die nodig zijn voor de verzending.

Na berekening van alle kosten komen wij uit op een bedrag van €14,95 per doos. Sommige websites verwerken dat in de prijs per fles. Bij ander websites wordt een lager bedrag berekend. Ook bij die leveranciers wordt de prijs per fles verhoogd.

Wij hebben niet de intentie om te verdienen op het transport. Onze prijzen bij afhalen zijn zeer scherp. Die marge hebben wij minimaal nodig. De transportkosten komen erbij voor die klanten die wel onze wijnen willen kopen, maar vanuit kosten en tijd overweging, niet willen afhalen. Voor die klanten is er nu de mogelijkheid om te laten “bezorgen”.